Betingelser for brug af app'en Copenhagen Skills

I forbindelse med oprettelsen, registreres dine data i vores app og nyhedsmailsystem med følgende betingelser:

Behandling af persondata og formål
De persondata, du indsender, vil blive behandlet hos Copenhagen Skills. Behandlingen har til formål at lade dig deltage i vores Copenhagen SkillsPoint-konkurrence, informere dig yderligere om erhvervsuddannelse samt arrangementer og aktiviteter i forbindelse med Copenhagen Skills. Dine personlige oplysninger bliver behandlet fortroligt, og kun de nødvendige medarbejdere har adgang til dine persondata og filer.
Opbevaring af persondata
Dine persondata vil blive gemt i en database app- og mail system. Vi vil gemme dine oplysninger med det formål at oplyse dig om vores konkurrenceaktiviter, erhvervsuddannelse og Copenhagen Skills’ aktiviteter, medmindre du specifikt beder os slette dem. Dette skal ske ved henvendelse til Copenhagen Skills. Du har ret til at få oplyst hvilke oplysninger, der er registreret om dig, ligesom du har ret til at kræve enhver oplysning om dig slettet. Dette sker ligeledes ved henvendelse til Copenhagen Skills.

 

Videregivelse af persondata
Copenhagen Skills deler ikke dine oplysninger med uautoriseret 3. part. Det hænder dog at Copenhagen Skills anvender affilierede/koncernbunde selskaber eller 3. part til at handle på Copenhagen Skills’ vegne. Ved at acceptere disse betingelser, accepterer du også at Copenhagen Skills, i det omfang det er nødvendigt, kan dele visse informationer med 3. part.
Vær opmærksom på at dit navn bliver synligt i app’ens highscoreliste.


Krav til oplysninger

Du skal selv sørge for, at de persondata, du afgiver, er korrekte og fyldestgørende. Du bedes undlade at angive følsomme oplysninger om fx race, religion, seksuel orientering eller helbred. Du bør være opmærksom på, at din emailadresse fungere som dit ID. Vi anbefaler derfor, at du angiver en personlig e-mail adresse og ikke en e-mail på din arbejdsplads eller en e-mail adresse, du deler med andre personer.

Skulle nogle af dine data/informationer ændre sig, opfordrer vi til at disse opdateres. Dette kan gøres ved at anvende det unikke link i bunden af hver mail vi sender til dig. Teksten på dette link er “Administrer dine informationer”.

Copenhagen Skills forbeholder sig retten til, til enhver tid, at slette data hvis ovenstående ikke overholdes.

Modtagelse af nyhedsbreve eller tilsvarende markedsføringsmateriale
Når du registerer dig i vores app- og maildatabaser, skal du være opmærksom på at du giver dit samtykke til, at Copenhagen Skills sender dig app-beskeder, mails og/eller SMS’er i form af nyhedsbreve vedr. Copenhagen Skills og generelt om erhvervsuddannelse. Til brug for fremsendelse af nyhedsbreve og andet markedsføringsmateriale registreres dit navn, e-mail samt muligvis telefonnummer.

Samtykket hertil kan til enhver tid tilbagekaldes, ved at framelde dig nyhedsmailen. Dette kan ske ved at anvende linket “Afmeld” som findes i bunden af alle mails.

Sikkerhed
Alle data bliver lagret på sikre servere hos vores samarbejdspartner Snapp ApS og YoungCRM A/S. Forbindelsen mellem mobil eller computer og Snapps / YoungCRMs servere foregår efter de mest gængse sikkerhedsforskrifter ift. kryptering og anden sikkerhed.
Anvendelse af data til statistiske formål
Dine indtastede data, kan blive brugt til statistisk behandling, med henblik på at forbedre kommunikationsprocessen for dig som bruger såvel som Copenhagen Skills som afsender.

Dine data vil blive gemt i op til 5 år, og herefter vil kun få anonymiserede oplysninger blive bibeholdt til statistiske formål.

Samtykke og accept af vilkår
Hvis du kan acceptere betingelserne, bedes du afkrydse feltet for at give dit samtykke, og vi vil herefter kunne modtage og behandle din ansøgning.