For 8. klasse
Introdage på HRS
På denne side kan du finde alle introforløb, som afholdes på Hotel- og Restaurantskolen
Info til undervisere
Introduktion
På denne side kan du finde de introdagsforløb, som CPH Skills har været med til at udvikle sammen med Hotel- og Restaurantskolen.
Der er lavet en powerpoint til hhv. 1. introdag og 2.-3. introdag, som ligger klar under tjenerforløbet.
Anvendes tjeneropgaven ikke kan powerpointen sagtens bruges alligevel. Erstat/undlad blot de slides, der ikke er relevante.
Materialer til forløb
Nedenfor finder du materialer til de praksisfaglige forløb, der er udviklet til introdagene på Hotel- og restaurantskolen. Tryk på ‘læs mere’ for at få adgang til al info og materialer til det enkelte forløb.
Tjener
På Hotel- og Restaurantskolen skal eleverne prøve kræfter med tjenerfaget. De skal lære om korrekt borddækning og træne deres hukommelse.
1 dag
Tjener
Generel info til undervisere
Velkomstmails til grundskoler, evalueringsark og andre generelle materialer kan findes her.
Mål for introdagene
Mål 1
At give eleverne en tydelig forståelse af, hvordan undervisning og skolegang på en erhvervsskole adskiller sig fra deres tidligere erfaringer.
Mål 2
At demonstrere den korte vej fra teori til praksis, for at styrke elevernes forståelse af erhvervsuddannelsernes praksisfaglige undervisningsform.
Mål 3
At udvide elevernes viden om forskellige erhvervsuddannelses-muligheder.
Har du spørgsmål?
Ved spørgsmål vedrørende kapacitetsfordelingen af introdagene kontakt:
Anna Overgaard Toft
Ved spørgsmål til indholdet på introdagene kontakt:
Sofie Hedegaard Gadeberg