erhvervsskole
Ernæringsassistent- og gastronomuddannelsen
På denne side finder du al den information og materialer, som du har brug for til at afholde introdagsforløbet om ernæringsassistent- og gastronomuddannelsen.
Materialer og info til ernæringsassistent- og gastronomuddannelsesforløbet
Det er både U/NORD og Hotel- og Restaurantskolen, der anvender ernæringsassistent- og gastronomuddannelsesforløbet.
Arbejdsark
Arbejdsarkene fylder i alt 8 sider.
Arbejdsarkene er senest opdateret i juni 2025.
Lærervejledning
En lærervejledning til ernæringsassistent- og gastronomforløbet
Powerpoints
Der er udviklet separate powerpoints til hhv. Hotel- og Restaurantskolen og U/NORD.
Materialet til ernæringsassistent og gastronomforløbet er indsat sammen med de andre forløb I tilbyder på jeres skole. De forløb I ikke anvender, kan I blot slette i powerpointen når I har downloadet den. Opgaver og tider er vejledende og justeres lokalt.
Powerpoints til 1. introdag
Powerpoint til 2.-3. introdage
Ernæringsassistent- og gastronomforløbet
Videoen introducerer til ernæringsassistent- og gastronomforløbet og er også i powerpointen ovenover. Vis gerne eleverne videoen inden I går i gang med øvelserne.
Metoden 'Blended learning'
Se videoen der forklarer didaktikken bag ‘blended learning’, som ernæringsassistent- og gastronomforløbet er bygget op omkring.