erhvervsskole

Ernæringsassistent- og gastronomuddannelsen

På denne side finder du al den information og materialer, som du har brug for til at afholde introdagsforløbet om ernæringsassistent- og gastronomuddannelsen. 

Materialer og info til ernæringsassistent- og gastronomuddannelsesforløbet

Det er både U/NORD og Hotel- og Restaurantskolen, der anvender ernæringsassistent- og gastronomuddannelsesforløbet.

Arbejdsark

Arbejdsarkene fylder i alt 8 sider.

Arbejdsarkene er senest opdateret i juni 2025.

Lærervejledning

En lærervejledning til ernæringsassistent- og gastronomforløbet

Powerpoints

Der er udviklet separate powerpoints til hhv. Hotel- og Restaurantskolen og U/NORD.

Materialet til ernæringsassistent og gastronomforløbet er indsat sammen med de andre forløb I tilbyder på jeres skole. De forløb I ikke anvender, kan I blot slette i powerpointen når I har downloadet den. Opgaver og tider er vejledende og justeres lokalt.

Powerpoints til 1. introdag

Powerpoint til 2.-3. introdage

Ernæringsassistent- og gastronomforløbet

Videoen introducerer til ernæringsassistent- og gastronomforløbet og er også i powerpointen ovenover. Vis gerne eleverne videoen inden I går i gang med øvelserne.

Metoden 'Blended learning'

Se videoen der forklarer didaktikken bag ‘blended learning’, som ernæringsassistent- og gastronomforløbet er bygget op omkring.

Vælg din faggruppe

Tilmelding til webinar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapi.

Tilmelding til Skillskaravanen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapi.

Vælg din faggruppe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus
nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.