Rollemodeller fra Copenhagen Skills badge

Læs TV2 Lorrys
artikel om
uddannelseseventen
her.

Til lærere og vejledere

Copenhagen Skills Uddannelsesevent

Forude venter en dag med tempo, inspiration og mulighed for at bruge både hoved og hænder. Formålet med eventen er bl.a. at give dine elever mere viden om de mange muligheder med en erhvervsuddannelse inden deres valg af ungdomsuddannelse.

På eventen vil I møde vejledere og en masse dygtige unge fra erhvervsskolerne, fra efterskoler, 10. klasser og gymnasier. Og her gælder det om at samle viden og point via Copenhagen Skills app. Så husk at downloade app’en og møde op på dagen med et fuldt opladet batteri!

Vinderen bliver afsløret

Vind præmier for hele klassen!

App billede

Jagten på Skillpoints

 

Omdrejningspunkt for både introdag med skills-aktiviteter og uddannelseseventen er app’en Copenhagen Skills. Den skaber en rød tråd i den læring og de udfordringer, vi stiller dine elever.
App’en er bygget op som en skattejagt, der begynder i forberedelsen til introdagen, kører videre på selve introdagen og slutter i forbindelse med eventen i Bella Center. Opgaverne bliver frigivet undervejs. Det er vigtigt, at alle i klassen bruger app’en og samler points til sin klasse – De klasser der i fællesskab får samlet flest points, bliver belønnet med flotte præmier!

Skills Denmark

Sådan forbereder I jer

 • På Copenhagen Skills eventen skal dine elever jagte SkillPoints og viden om erhvervsuddannelser via den nye app: Copenhagen Skills. Sørg derfor for at dine elever har downloadet den på deres mobiltelefoner. Har I været på introdage med skills-aktiviteter er de allerede eksperter!
 • Jagten på SkillPoint foregår ved at dine elever kan optjene point i alle stande. Men det kræver at de tager kontakt til én på standen og stiller spørgsmål om den aktivitet der foregår. Når de har fået svar på spørgsmål, må de scanne en QR-kode med CPH Skills app’en og tjener point. Eleverne deltager klassevis og dyster mod andre klasser om at vinde en klatretur.
 • Mind dine elever om at have telefonen med til eventen – med fuldt opladet batteri.

Under Eventen - Sådan gør I

 • Gå ind samlet når I kommer til Bella Center.
 • Aftal hvor og hvornår i mødes, når I er færdige.
 • Husk at opmuntre dine elever til at se alle stande og være nysgerrige!
 • Mind dine elever om at bruge app’en til konkurrencen. Hvis der er noget der driller, kan I hente hjælp i App-standen ved indgangen.
 • Vil du vide mere om en erhvervsuddannelse, så besøg EUD information.
Skills Denmark Frisør
Skills Denmark 2015

Efter Eventen - Husk:

 • at få eleverne til at evaluere eventen i app’en.
 • at evaluere selve eventen.
 • at tal med eleverne om, hvad de fik ud af at deltage i eventen: Hvad var sjovt og hvad var mindre sjovt.