Uddannelseseventen i Bella Center

* Program og standoversigt er under udarbejdning

Eventen i Bella Center afholdes i år d. 24. og 25. oktober. Forude venter en dag med tempo, inspiration og mulighed for at bruge både hoved og hænder. Formålet med eventen er bl.a. at give dine elever mere viden om de mange muligheder med en erhvervsuddannelse inden deres valg af ungdomsuddannelse.

På eventen vil I møde vejledere og en masse dygtige unge fra erhvervsskolerne, fra efterskoler, 10. klasser og gymnasier. Og her gælder det om at samle viden og point via Copenhagen Skills app. Så husk at downloade app’en og møde op på dagen med et fuldt opladet batteri!

Tilmelding Bella Center »

Uddannelsesmessen i FrederiksborgCentret

* Program og standoversigt er under udarbejdning

Messen i FrederiksborgCentret afholdes d. 3. og 4. oktober. På uddannelsesmessen i Hillerød inviteres elever fra udskolingen, deres lærere og forældre til at høre nærmere om ungdomsuddannelserne. Messen byder på masser af spændende aktiviteter, konkurrencer, information og vejledning.

Det gælder om at samle viden og point via Copenhagen Skills app. Så husk at downloade app’en og møde op på dagen med et fuldt opladet batteri!

I år er Copenhagen Skills koordinator for erhvervsskoleområdet.
 
*messen er målrettet skoler under følgende UU-centre: UU-Øresund, UU-Nord, UU-Sjælsø, UU-Vest, UU Halsnæs-Hillerød og UU Gribskov.

Tilmelding til messe »

Tilmelding til messe og bus »

Sådan forbereder I jer

  • På Copenhagen Skills eventen skal dine elever jagte SkillPoints og viden om erhvervsuddannelser via den nye app: Copenhagen Skills. Sørg derfor for at dine elever har downloadet den på deres mobiltelefoner. Har I været på introdage med skills-aktiviteter er de allerede eksperter!
  • Jagten på SkillPoint foregår ved at dine elever kan optjene point i alle stande. Men det kræver at de tager kontakt til én på standen og stiller spørgsmål om den aktivitet der foregår. Når de har fået svar på spørgsmål, må de scanne en QR-kode med CPH Skills app’en og tjener point. Eleverne deltager klassevis og dyster mod andre klasser om at vinde en klatretur.
  • Mind dine elever om at have telefonen med til eventen – med fuldt opladet batteri.

Copenhagen Skills Uddannelsesevent
copenhagen skills presse

Under eventen – sådan gør I

  • Gå ind samlet når I ankommer
  • Aftal hvor og hvornår I mødes, når I er færdige.
  • Husk at opmuntre dine elever til at se alle stande og være nysgerrige!
  • Vil du vide mere om en erhvervsuddannelse, så besøg EUD information/UU

Efter eventen

  • Få eleverne til at evaluere eventen i app’en
  • Hør eleverne om, hvad de fik ud af at deltage i eventen

 

Vind præmier for hele klassen!

Jagten på Skillpoints

Omdrejningspunkt for både introdag med skills-aktiviteter og uddannelseseventen er app’en Copenhagen Skills. Den skaber en rød tråd i den læring og de udfordringer, vi stiller dine elever.
App’en er bygget op som en skattejagt, der begynder i forberedelsen til introdagen, kører videre på selve introdagen og slutter i forbindelse med eventen i Bella Center. Opgaverne bliver frigivet undervejs. Det er vigtigt, at alle i klassen bruger app’en og samler points til sin klasse – De klasser der i fællesskab får samlet flest points, bliver belønnet med flotte præmier!