COPENHAGEN SKILLS UDDANNELSESEVENT

FOR 8. – 10. KLASSE

Copenhagen Skills Udddannelsesevent afvikles hvert år onsdag og torsdag i uge 43. Alle elever fra udskolingen, deres lærere og forældre inviteres. Eventen byder på masser af spændende aktiviteter, peptalks, konkurrencer, information og vejledning. Uddannelseseventen har et rekordstort antal besøgende – mere end 30.000 – lægger vejen forbi Bella Center.
Kom og vær med!

Vindere af semifinale i stafet »

Se billeder og film »

Udstillere 2017 »

copenhagen skills presse badge

Læs TV2 Lorrys
artikel om
uddannelseseventen
her.

Om Uddannelseseventen

Skills betyder færdigheder. At kunne noget. Til Copenhagen Skills Uddannelsesevent får de besøgende rig mulighed for at teste deres skills, prøve fag de aldrig tidligere har mødt, dyste i stafetter mod andre unge—og opleve lærlinge og elever fra erhvervsskolerne, der har skills i verdensklasse.

 

På uddannelseseventen udstilles også de mange ungdomsuddannelser, så elever, lærere og forældre får indsigt i de forskellige uddannelsesveje, videreuddannelsesmuligheder og fremtidige jobmuligheder. Derudover vil der blive afholdt et særskilt arrangement for forældre til elever i grundskolens afgangsklasser, hvor forældrene bliver klædt på til at støtte deres børn i uddannelsesvalget.

 

Copenhagen Skills Uddannelsesevent danner ramme for de Regionale Skills Mesterskaber