Uddannelsesevents i 2018

Uddannelsesevent i Bella Center

* Program og standoversigt er under udarbejdning

Copenhagen Skills event i Bella Center afvikles i år d. 24. og 25. oktober. Alle elever fra 8.-10. klasse, deres lærere og forældre inviteres. Uddannelseseventen byder på masser af spændende aktiviteter, peptalks, konkurrencer, information og vejledning.

Uddannelseseventen har et rekordstort antal besøgende – mere end 30.000 – lægger vejen forbi Bella Center.
Kom og vær med!

Vindere af semifinale i stafet »

Se billeder og film »

Udstillere 2018 (opdateres) »

Uddannelsesmessen i FrederiksborgCentret

* Program og standoversigt er under udarbejdning

Messen i FrederiksborgCentret afholdes d. 3. og 4. oktober. På uddannelsesmessen i Hillerød inviteres elever fra 8.-10.klasse, deres lærere og forældre til at høre nærmere om ungdomsuddannelserne. Messen byder på masser af spændende aktiviteter, konkurrencer, information og vejledning.

I år er Copenhagen Skills koordinator for erhvervsskoleområdet.

 

Om de to Uddannelsesevents

Skills betyder færdigheder. At kunne noget. Til de to uddannelsesevents får de besøgende rig mulighed for at teste deres skills, prøve fag de aldrig tidligere har mødt, dyste i stafetter mod andre unge—og opleve lærlinge og elever fra erhvervsskolerne, der har skills i verdensklasse.

På de to events udstilles også de mange ungdomsuddannelser, så elever, lærere og forældre får indsigt i de forskellige uddannelsesveje, videreuddannelsesmuligheder og fremtidige jobmuligheder. Derudover vil der blive afholdt et særskilt arrangement for forældre til elever i grundskolens afgangsklasser, hvor forældrene bliver klædt på til at støtte deres børn på deres uddannelsesvej

 

Copenhagen Skills Uddannelsesevent danner ramme for de Regionale Skills Mesterskaber