Hjælp eleverne på vej

Som lærer bliver du naturligvis spurgt til råds af dine elever omkring deres valg af uddannelse efter skolen.

Kort info for lærere

Der nok at vælge mellem. Der er også masser af fordomme. På erhvervsskolerne er det ikke vores mål at få de unge til at vælge os frem for andre. Vi er alene optaget af, at de unge vælger den rigtige ungdomsuddannelse. Det kræver viden.

 

Fremtidsmulighederne med en erhvervsuddannelse

Der er ikke mange uddannelser, der giver så mange muligheder som en erhvervsuddannelse. Sagt på en anden måde, giver en erhvervsuddannelse dine elever en åben dør til fremtiden—og dermed også et super stærkt fundament.

En øjenåbner
- Testimonials

“Uddannelsen er en øjenåbner, for hvad det kræver at drive en god butik.”
- Amalie, 19 år — Læser til salgsassistent på HG

Det er en kunst
- Testimonials

“Jeg kan godt lide at arbejde med finesse—ikke fordi jeg er vanvittig god til det, men fordi jeg stræber efter at blive bedre.”
- Kennet, 24 år — Uddannet kok, læser nu til konditor

Godt overblik

Her på siden vil vi gerne give dig et hurtigt og nemt tilgængeligt overblik over, hvad erhvervsskolerne har at tilbyde.

For det første får man en rigtig stærk faglig uddannelse. Det åbner for et væld af muligheder. Man kan selvfølgelig arbejde inden for sit fag. Man kan også vælge at blive selvstændig. Vil man studere eller arbejde i udlandet, er det også en mulighed, for de danske erhvervsuddannelser har et fantastisk ry over hele verden. Og har man lyst til at læse videre, får man ikke et bedre afsæt end en erhvervsuddannelse. Kort sagt åbner en erhvervsuddannelse en masse døre.

Brobygning for 9. klasse
Kort om erhvervsuddannelserne
EUX — det faglige gymnasium

Kort og godt om erhvervsuddannelser

Når du skal vælge en uddannelse, er der mange forskellige uddannelser at vælge mellem. Men vidste du, at erhvervsuddannelserne har over hundrede gode uddannelser at vælge mellem? Det kræver både et klogt hoved og nogle gode hænder. Se vores video “Kort og godt om erhvervsuddannelser” og hør mere. Måske det er noget for dig.

Læs mere »
play