Kære Mor og Far

Det er heldigvis stadig sådan, at vores børn lytter til deres forældre, når de skal vælge uddannelse. Men hvem kan dog overskue de mange muligheder, der er i dag? Og hvem ved egentlig, hvad de vil arbejde med, når de er 14-16 år gamle? Gjorde du? Og har du fulgt dine valg snorlige siden? På dette website vil vi gerne give jer forældre en hjælpende hånd, så I er bedre klædt på til at hjælpe jeres børn på rette vej.

Orienteringsaften på erhvervsskoler 2018 »

Kort om erhvervsuddannelserne »

Har du viden til at
vejlede? »

Fem gode råd til samtalen med dit barn »

Fremtid & Karriere »

Familie samlet til Copenhagen Skills eventet

Hvilken ungdomsuddannelse skal dit barn vælge?

Hør om andre forældres overvejelser

Fremtidsmulighederne med en erhvervsuddannelse

Dit barn har masser af muligheder i fremtiden. Med en erhvervsuddannelse er der fx både mulighed for at arbejde selvstændigt eller i udlandet.

At se muligheder
- Testimonials

“Det er rigtig fedt at gøre et stykke dødt materiale til et emne eller et produkt, man kan bruge til noget.”
- Emil, 19 år — Læser til industritekniker på EUX

Hårdt men lærerigt
- Testimonials

“Min uddannelse er ikke BARE en uddannelse—min hverdag er fyldt med ansvar.”
- Rikke, 20 år — Læser til Social- og Sundhedsassistent

Dit barn

For os er det afgørende, at dit barn får det rigtige fundament. Det, der kan bane vejen for den gode tilværelse, vi alle drømmer om at give vores børn. Her er en erhvervsuddannelse en rigtig god mulighed. En erhvervsuddannelse åbner nemlig døre—og holder dørene åbne, hvis man på et tidspunkt skulle have lyst til at skifte spor og fx videreuddanne sig.

I første omgang vil vi anbefale, at du går på opdagelse her, og så håber vi ellers, at du har lyst til at tage næste skridt—nemlig at tage dit barn under armen og møde op til et af vores mange åbent hus arrangementer eller lave en aftale med en vejleder på din lokale erhvervsskole.

Vi glæder os til at se jer.

 

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsfeed, hvor vi sender yderligere informationer, som kan hjælpe dig i din vejledning af uddannelsessøgende unge.

Sådan tilmelder man sig en ungdomsuddannelse
Fremtidsmuligheder
Studere og arbejde i udlandet

Kort og godt om erhvervsuddannelser

Når du skal vælge en uddannelse, er der mange forskellige uddannelser at vælge mellem. Men vidste du, at erhvervsuddannelserne har over hundrede gode uddannelser at vælge mellem? Det kræver både et klogt hoved og nogle gode hænder. Se vores video “Kort og godt om erhvervsuddannelser” og hør mere. Måske det er noget for dig.

Læs mere »
play