Fremtids[-]muligheder

Der er ikke mange uddannelser, der giver de unge så mange muligheder som en erhvervsuddannelse.

Masser af muligheder

Helt grundlæggende får man en rigtig stærk faglig uddannelse—med løn under uddannelsen. Det åbner et væld af muligheder. Man kan selvfølgelig arbejde inden for sit fag. Man kan også vælge at blive selvstændig. Vil man studere eller arbejde i udlandet, er det også en mulighed, for de danske erhvervsuddannelser har et fantastisk ry over hele verden. Og har man lyst til at læse videre, får man ikke et bedre afsæt end en erhvervsuddannelse.

Vil dit barn eksempelvis gerne være ingeniør, er de mest efterspurgte ingeniører dem, der først har taget en erhvervsuddannelse og prøvet at være en del af en arbejdsplads. Det giver nemlig en helt anden forståelse for den praktiske virkelighed, ingeniører arbejder i. Det samme gælder for arkitekter, sygeplejersker og mange flere.

Lærling på metrobyggeriet

Der er praktikplads til dit barn

Der findes masser af praktikpladser inden for industrien, bygge/anlæg- og kontorområdet, til unge der vil starte som lærling/elev på en erhvervsuddannelse.

Kom forbi Copenhagen Skills Uddannelsesevent d. 25. og 26. oktober 2017! Mød virksomheder, der gerne vil tage en snak om de ledige praktikpladser hos dem.

Læs mere her: