Uddannelsesmessen i FrederiksborgCentret

 

Kig forbi d. 3. – og 4. oktober

På uddannelsesmessen i Hillerød inviteres elever fra udskolingen, deres lærere og forældre til at høre nærmere om ungdomsuddannelserne. Messen byder på masser af spændende aktiviteter, konkurrencer, information og vejledning.

 

Link til tilmelding samt bustilmelding er klar til august

Sådan forbereder I jer

FØR

– På messen skal dine elever jagte Skills-points og få viden om erhvervsuddannelser via app’en: Copenhagen Skills. Sørg derfor for at dine elever har downloadet den på deres mobiltelefoner. Har I været på introdage med Skills-aktiviteter, er de allerede eksperter!

– Jagten på SkillPoint foregår ved, at dine elever kan optjene point i alle stande. Men det kræver, at de tager kontakt til én på standen og stiller spørgsmål, om den aktivitet der foregår. Når de har fået svar på spørgsmål, må de scanne en QR-kode med app’en og på den måde tjene point. Eleverne deltager klassevis og dyster mod andre klasser om at vinde en klatretur.

– Mind dine elever om at have telefonen med på messen – med fuldt opladet batteri.

 

UNDER

– Gå ind samlet på messen og aftal hvor og hvornår I mødes, når I er færdige

– Husk at opmuntre dine elever til at se alle stande og være nysgerrige.

– Mind dine elever om at bruge app’en til konkurrencen. Hvis der er noget, der driller, kan I hente hjælp i App-standen ved indgangen.

 

EFTER

– Få eleverne til at evaluere eventen i app’en

– at evaluere selve eventen.

– Tal med eleverne om, hvad de fik ud af at deltage i eventen: Hvad var sjovt og hvad var mindre sjovt.

Jagten på SkillPoint

Omdrejningspunkt for både introdag med skills-aktiviteter og uddannelsesmesserne er app’en Copenhagen Skills. Den skaber en rød tråd i den læring og de udfordringer, vi stiller dine elever.
App’en er bygget op som en skattejagt, der begynder i forberedelsen til introdagen, kører videre på selve introdagen og slutter i forbindelse med messen i FrederiksborgCentret. Opgaverne bliver frigivet undervejs.

Det er vigtigt, at alle i klassen bruger app’en og samler points til sin klasse – De klasser der i fællesskab får samlet flest points, bliver belønnet med flotte præmier!

 

Guideline til Copenhagen Skills app

 

Om Uddannelsesmessen i Hillerød

 

Skills betyder færdigheder. At kunne noget. På FrederiksborgCentrets Uddannelsesmesse får de besøgende rig mulighed for at teste deres skills, prøve fag de aldrig tidligere har mødt, dyste i stafetter mod andre unge, og opleve lærlinge og elever fra erhvervsskolerne, der har skills i verdensklasse.

På uddannelsesmessen udstilles ungdomsuddannelserne, så elever, lærere og forældre får indsigt i de forskellige uddannelsesveje, videreuddannelsesmuligheder og fremtidige jobmuligheder. Om aftenen d. 3 oktober inviteres forældre, til elever i grundskolens afgangsklasser, til et arrangement, hvor de bliver klædt på til at støtte deres børn på deres uddannelsesvej.

 

Kig også gerne forbi Copenhagen Skills Uddannelsesevent i Bella Center d. 24.-25. oktober