< Tilbage til søgning

Ahmed

Togklargøringsuddannelsen

Alder
34 år
Uddannelsessted
EUC Lillebælt

Hvorfor valgte du din uddannelse?

Det gjorde jeg, fordi jeg er fascineret af store maskiner, og det finder man i uddannelsen som togklargører. Udover at få lov til at rangere med et stort godstog, bliver man også uddannet til at køre et fyrre tons tung rangerlokomotiv og en reach stacker – den ”ultimative” truck. En anden ting, som jeg synes var relevant for valget af min uddannelse, er, at forløbet kun strækker sig over 14-16 måneder, hvilket var vigtigt for mig som voksenlærling.

Hvad er det bedste ved din uddannelse?

Uddannelsen er afvekslende, idet man bliver uddannet til at varetage mange arbejdsopgaver. Ansvar, struktur og et godt overblik er med til at gøre arbejdsdagen rigtig spændende. Derudover har det endelige svendebrev også den betydning, at det kan bruges mange andre steder, fordi vi igennem skoleforløbet har almene fag, som fx engelsk, IT, samfundsfag m.m. 

”Jeg er en person, der nyder at være ude, og det er jeg også i jobbet som togklargører”

Hvad er dine fritidsinteresser?

Jeg cykler, løber, svømmer og dyrker karate. Jeg er en person, der nyder at være ude, og det er jeg også i jobbet som togklargører, hvor stort set alt arbejde foregår udendørs.

Hvad er dine fremtidsdrømme?

En stabil og afbalanceret tilværelse, hvilket indebærer et godt arbejde, der giver mig lyst til at møde hver dag. Eller muligvis en stilling som lokomotivfører for persontog, hvilket er muligt at videreuddanne sig til med togklargøringsuddannelsen som ballast.

Lignende portrætter

23 år, Fotograf
20 år, Entreprenør- og landbrugsmaskinudd.
22 år, Skiltetekniker
< Tilbage til søgning