< Tilbage til søgning

Ann Sofie Raun

Beklædningshåndværker

Alder
21 år
Uddannelsessted
NEXT uddannelse København

Hvorfor valgte du din uddannelse?

Jeg valgte min uddannelse da jeg gerne ville lære håndværket. Jeg har siddet bag en symaskine de meste af mit liv, men ville gerne videreudvikle og finpudse mine evner. Jeg har altid være interesseret i mode design og har altid været fyldt med gode ideer, men vidste ikke hvilken skole og uddannelse og hvordan jeg ville gå videre med det, og valgte derfor at lære håndværket for at blive autodidakt, både have ideerne men også være i besiddelsen af evnen til selv at kunne transformere ide til produkt. Igennem min uddannelse kom jeg i praktik som buntmager hos Sagafurs, et felt jeg ikke vidste jeg brændte for. På trods af det da søgte jeg om at blive deres nye elev, og færdiggøre resten af min uddannelse der.

At være buntmager betyder, at du arbejder i pels og skind. Mange tilknytter dette med gamle damer, eller som et håndværk der er ret limiterende, men det er akkurat modsat og det fascinerer mig. Der er ikke længere mange nyuddannede buntmager i verdenen, derfor synes jeg også at det var en fantastisk mulighed at blive udlært i dette, da det gjorde mine ekspertiser ekstra unikke.

Hvad er det bedste ved din uddannelse?

Det bedste eller/og fedeste ved min uddannelse er nok den mulighed den har givet mig samt de evner og et håndværk der ligeledes åbner en masse nye muligheder.

”Min elevplads giver mig en masse muligheder for at møde folk i modebranchen og blive inspireret af andre mens jeg arbejder med det jeg holder allermest af”

Hvad er dine fritidsinteresser?

I min fritid arbejder jeg en gang imellem i en tøjbutik, hvilket jeg nyder fordi jeg virkelig forstår produkterne jeg sælger, da jeg har en udpræget viden om materialerne samt håndværket. Derudover sidder jeg ofte med mine egne sy projekter eller andre kreative emner. Så har jeg også en stor social kreds der også mest rammer det kreative spektrum, og med dem arbejder vi tit sammen på fælles projekter og tager til udstillinger mv. sammen.

Hvad er dine fremtidsdrømme?

Man skal passe på med at fokusere for meget på hvad fremtiden bringer, men fokusere på at nyde det, du laver nu og vælge at beskæftige dig med det, du brænder for. Jeg ser mig selv færdiggøre denne uddannelse, og derefter blive i pels branchen.

Engang langt ude i fremtiden kunne jeg også godt se mig selv søge jobs i og/eller videreuddanne mig inden for design.

Lignende portrætter

23 år, Fotograf
20 år, Entreprenør- og landbrugsmaskinudd.
22 år, Skiltetekniker
< Tilbage til søgning