< Tilbage til søgning

Anna

Frisør

Alder
23 år
Uddannelsessted
NEXT uddannelse København

Hvorfor valgte du din uddannelse?

Jeg valgte at blive frisør, da jeg er meget betaget af måden man kan fremhæve en persons bedste version af sig selv. Det bringer mig enormt meget glæde at have en hverdag, hvor jeg konstant kan udvikle mig som håndværker såvel også som person.

Hvad er det bedste/fedeste ved din uddannelse?

Det bedste jeg ved, ved at være frisør er, at dagene aldrig er ens. Man møder så mange nye mennesker, og kan stifte bekendtskaber med faste kunder. Samtidig med dette er frisør-faget konstant i udvikling, og derfor kan man altid finpudse sine færdigheder.

“Jeg vil altid være under udvikling – det er fedt!”

Hvad er dine fritidsinteresser?

Mine største interesser er konkurrencefrisering og at prøve at have en sund og aktiv livsstil. Begge dele holder mig igang og bidrager til en positiv udvikling i hverdagen.

Hvad er dine fremtidsdrømme?

Jeg drømmer om, at jeg som det første altid vil være en del af et team, hvor kvalitet er i højsædet, hvor latter og jokes fylder mere end sladder, og ret simpelt at være et sted hvor videre-uddannelse er en prioritet. Udover det kunne det være vidunderligt at komme hjem med nogle gode placeringer, til de konkurrencer jeg skal til, i det kommende år.

Lignende portrætter

23 år, Fotograf
20 år, Entreprenør- og landbrugsmaskinudd.
22 år, Skiltetekniker
< Tilbage til søgning