< Tilbage til søgning

Christian

Vindmølleoperatør

Alder
28 år
Uddannelsessted
Tech College Aalborg

Hvorfor valgte du din uddannelse?

Jeg valgte min uddannelse på baggrund af mit job hos Simens Gamesa. Jeg søgte ind på uddannelsen som vindmølleoperatør for at få en bredere og mere dybdegående forståelse for fabrikation af vindmøllevinger og vindmøller generelt. Det at få kendskab til alle processor fra start til slut var noget, der vakte min interesse.

Hvad er det bedste ved din uddannelse?

Det bedste ved uddannelsen som vindmølleoperatør er, at den er så bred. Man får en forståelse for alle processerne i fabrikationen af vindmøllevinger. Uddannelsen giver samtidig mulighed for selv at arbejde kreativt og innovativt på projekter, som vi selv designer eller bundne opgaver. Uddannelsen harmonerer godt i forhold til skole og praktik.

”Uddannelsen giver samtidig mulighed for selv at arbejde kreativt og innovativt på projekter, som vi selv designer eller bundne opgaver”

Hvad er dine fritidsinteresser?

Min fritid bliver brugt på løb og cykling på min mountainbike. Jeg er også tilhænger af at køre på motorcykel og gør det glædeligt, når vejret er til det. Jeg kan samtidig betegnes som lidt af en nørd, da jeg bruger meget tid foran computeren, når vejret ikke er til at være ude.

Hvad er dine fremtidsdrømme?

Jeg håber, at jeg kan fortsætte inden for vindindustrien og bidrage med den erfaring og de redskaber, som jeg erhverver mig igennem mit forløb som vindmølleoperatørelev.

Lignende portrætter

23 år, Fotograf
20 år, Entreprenør- og landbrugsmaskinudd.
22 år, Skiltetekniker
< Tilbage til søgning