< Tilbage til søgning

Elisabeth

Veterinærsygeplejerske

Alder
22 år
Uddannelsessted
Hansenberg

Hvorfor valgte du din uddannelse?

Min store passion for dyr var med til at afgøre mit uddannelsesvalg! Jeg har interesseret mig for pasning og pleje af dyr siden jeg var helt lille, og derfor faldt det mig naturligt, at min uddannelse skulle have noget med det at gøre.

Hvad er det bedste ved din uddannelse?

Det bedste ved min uddannelse er, at der aldrig er to dage, der er ens, fordi man som veterinærsygeplejerske har man mange forskellige arbejdsopgaver. Nogle af de mest spændende opgaver er at assistere dyrlægerne ved div. operationer og behandlinger, samt kommunikere med ejerne og sørge for, at de føler sig trygge og får den vejledning, de har brug for.

”Min store passion for dyr var med til at afgøre mit uddannelsesvalg”

Hvad er dine fritidsinteresser?

Jeg har redet siden jeg var lille, men da jeg fik en læreplads, måtte jeg sande, at økonomien ikke kunne hænge sammen. Derfor måtte jeg skille mig af med min hest, og jeg startede efterfølgende til crossfit, som jeg hurtigt blev bidt af. Jeg prøver at komme af sted 1-3 gange om ugen, men det kan til tider være svært at komme af sted, når man har haft en lang og travl dag på arbejde.

Hvad er dine fremtidsdrømme?

I fremtiden drømmer jeg om at læse videre til ”Fagveterinærsygeplejerske i klinisk etologi vedr. hund og kat”, som handler om at give nye hunde- og katteejere viden om normaladfærd, rådgive om forebyggelse af adfærdsproblemer, starte behandling af et adfærdsproblem og sørge for den nødvendige opfølgning.

Lignende portrætter

23 år, Fotograf
20 år, Entreprenør- og landbrugsmaskinudd.
22 år, Skiltetekniker
< Tilbage til søgning