< Tilbage til søgning

Helena

Murer

Alder
20 år
Uddannelsessted
Roskilde Tekniske Skole

Hvorfor valgte du din uddannelse?

Jeg fik muligheden for at rejse til Moldova og udføre frivilligt arbejde for de meget udsatte og fattige børn dernede. En stor del af arbejdet var murer relateret og det var der, at jeg blev klar over, at jeg ville være murer.

Jeg har desuden også gået et år på Lolland produktionsskole, hvor jeg også fik mulighed for at snuse lidt til faget. jeg har altid været lidt af en drengepige med hænderne skruet ordentligt på. Så det har længe stået klart for mig, at det var noget håndværksmæssigt jeg ville. De to oplevelser var bare det, der gjorde, at det blev murerfaget.

Hvad er det bedste ved din uddannelse?

Det bedste ved at være murer er, at der altid vil være plads til forbedring af egne evner og udvikling. Man holder aldrig op med at lære. Det er et stolt og bredt fag, hvor præcision og perfektion spiller en stor rolle i langt de fleste opgaver. Og det syntes jeg bare er rigtig fedt.

”Det bedste ved at være murer er, at der altid vil være plads til forbedring af egne evner og udvikling”

Hvad er dine fritidsinteresser?

Jeg interesserer mig meget for tegning og maling i min fritid, som jeg i perioder bruger mange timer på. Det har videreført en interesse for tatoverings-kunsten, som jeg også har brugt en del tid på.

Hvad er dine fremtidsdrømme?

Første skridt er at blive færdig med min uddannelse og købe et hus. Senere kunne jeg godt tænke mig, at tage ud og rejse til forskellige lande og muligvis arbejde der. Og måske vil jeg senere videreuddanne mig til bygningskonstruktør.

Lignende portrætter

23 år, Fotograf
20 år, Entreprenør- og landbrugsmaskinudd.
22 år, Skiltetekniker
< Tilbage til søgning