< Tilbage til søgning

Janet

Fotograf

Alder
23 år
Uddannelsessted
NEXT uddannelse København

Hvorfor valgte du din uddannelse?

Jeg har altid været kreativ! Og altid følt, at jeg på en eller anden måde ville vise mine ting frem og vise hvad jeg kunne, og hvordan jeg tænker. Da jeg hørte om fotografuddannelsen, tænkte jeg: yes, det er lige det, jeg vil. Jeg kunne allerede mærke det indeni, at jeg havde valgt den rigtige uddannelse.

Hvad er det bedste ved din uddannelse?

Det bedste ved uddannelsen er helt sikkert friheden. Det handler ikke kun om teknikken og udstyret, det handler meget mere om din kreativitet og friheden bag. For en som mig, som ikke har klaret det særlig godt i folkeskolen, aldrig rigtig kunne koncentrere sig og som konstant fik dårlige karakterer, så passede denne uddannelse perfekt. Du arbejder som elev og et par gange om året, bliver du sendt på skole. Og det er perfekt for mig, fordi jeg ikke er god til lange skoleperioder.

Da jeg hørte om fotografuddannelsen, tænkte jeg: yes, det er lige det, jeg vil. Jeg kunne allerede mærke det indeni, at jeg havde valgt den rigtige uddannelse”

Hvad er dine fritidsinteresser?

Jeg har tidligere været en del af klatreverdenen – både som instruktør og træner. Men nogle gange må man ofre sine andre interesser for den interesse, som er vigtigst. Det er det, som jeg har gjort – jeg har lagt meget af min fortid bag mig, for at kunne bruge al min tid på fotografering og alt arbejdet bag.

Hvad er dine fremtidsdrømme?

Jeg har en stor interesse for street photography. Jeg elsker at rejse til nye lande og møde forskellige mennesker. Jeg har gang i nogle projekter, hvor jeg finder forskellige og interessante mennesker på gaden. Jeg går hen og spørger dem, om jeg må fotografere dem, og derefter sætter jeg mig sammen med dem og lytter til deres historie.

Det er helt sikkert en fremtidsdrøm at flytte til et andet land og fotografere der. Men som fotograf har man mange drømme. At flytte til New York er helt klart også en drøm.

Lignende portrætter

20 år, Entreprenør- og landbrugsmaskinudd.
22 år, Skiltetekniker
27 år, Lufthavnsoperatør
< Tilbage til søgning