< Tilbage til søgning

Jeppe

Skov- og naturtekniker

Alder
25 år
Uddannelsessted
Skovskolen KU

Hvorfor valgte du din uddannelse?

Jeg valgte min uddannelse for at få en bedre forståelse for, hvordan skov og natur drives og trives. Jeg har altid været glad for at færdes i skoven, og bruge min tid på at undersøge den, og man får bare flere fede oplevelser når man arbejder der hver dag.

Hvad er det bedste ved din uddannelse?

Det bedste ved Skovarbejder uddannelsen er, at man sjældent sidder stille. Man får brugt kroppen hver dag, og man skal som oftest også have hovedet ligeså meget i brug. Det er fysisk krævende og ikke uden risiko, men uddannelsen ligger stor vægt på både ergonomi og sikkerhed.

”Det fedeste ved uddannelsen er uden tvivl alle de mennesker man møder i branchen, der alle har hver deres syn på naturen”

Hvad er dine fritidsinteresser?

Jeg bruger meget af min fritid på venner og familie. Men lejlighedsvis skal jeg være alene og så søger jeg især gerne udenfor. Jeg bruger naturen til at stresse af, og nyder at færdes der på egen hånd, men bestemt også i selskab.

Hvad er dine fremtidsdrømme?

I fremtiden vil jeg gerne alt for mange ting til at jeg kan nå dem alle, men jeg ved at arbejdet med træer og den generelle færden i naturen skal være en del af det. Træ er et fantastisk materiale med et utal af muligheder og måder at gribe an.

Lignende portrætter

23 år, Fotograf
20 år, Entreprenør- og landbrugsmaskinudd.
22 år, Skiltetekniker
< Tilbage til søgning