< Tilbage til søgning

Line

Hestemanager

Alder
20 år
Uddannelsessted
Roskilde Tekniske Skole

Hvorfor valgte du din uddannelse?

Jeg valgte denne uddannelse, fordi jeg har et ønske om at komme ud og arbejde med heste, da det er min helt store passion og det, jeg brænder for. Uddannelsen er et godt sted at starte, så man får mere erfaring og viden om rettigheder. Uddannelsen udruster en godt til at komme i gang, især hvis man ikke har det største netværk inden for hesteverden. Eftersom mine kompetencer ikke var til berideruddannelsen, synes jeg, at hestemanager er et rigtig godt alternativ.

Hvad er det bedste ved din uddannelse?

Det bedste er at det er en aktiv uddannelse, hvor man får mulighed for at kombinere sine fritidsinteresser med sit arbejde.

”Jeg har et ønske om at komme ud og arbejde med heste, da det er min helt store passion og det, jeg brænder for”

Hvad er dine fritidsinteresser?

Mine fritidsinteresser er hest (dressurridning), hvor jeg har min egen hest at ride på. Derudover har jeg fotografering som hobby, hvilket har vist sig at være nyttigt i mit arbejde, når der fx skal laves salgsmateriale.

Hvad er dine fremtidsdrømme?

Jeg vil gerne videreuddanne mig inden for hestefaget, men som lige præcis hvad, ved jeg ikke helt endnu. Jeg interesserer mig både for ridning, fodring og anatomi, så på nuværende tidspunkt er drømmen at kunne så meget som muligt inden for faget.

Lignende portrætter

23 år, Fotograf
20 år, Entreprenør- og landbrugsmaskinudd.
22 år, Skiltetekniker
< Tilbage til søgning