< Tilbage til søgning

Mads

Karrosseritekniker

Alder
20 år
Uddannelsessted
TEC

Hvorfor valgte du din uddannelse?

Jeg valgte denne uddannelse fordi jeg elsker at arbejde med biler! Jeg kommer fra en familie fuld af mekanikere så jeg har altid tænkt “hey jeg skal da også være mekaniker” men da jeg så var ca. 7 måneder inde i mekanikeruddannelsen gik det op for mig, at jeg hellere ville være reservedelsudskifter. Jeg fik mulighed for at afprøve faget i en uges praktik som karrosseritekniker, og faldt for håndværket med det samme. Jeg gik sammen med to svende den uge og de havde begge været i faget i over 20 år og den kæmpe forskel, der var mellem dem og den måde de arbejdede på var enorm, så jeg blev forelsket i uddannelsen med det samme. Det at kunne stå flere timer og bare perfektionere sin opretning og blive bedre og bedre, det var ikke noget man bare kunne lære at gøre – det kræver tålmodighed og meget koncentration, men det er klart det hele værd.

At være karrosseritekniker er den fedeste uddannelse, hvor man lærer virkelig om håndværk, og det er grunden til, at jeg valgte uddannelsen.

Hvad er det bedste ved din uddannelse?

Det bedste er helt klart, at du lærer at lave et håndværk. Det kan være lige fra at du selv kan bygge din egen Amerikaner bil til at du kan lave rust på din svigermors gamle Opel.

“Jeg synes det er fedt, at man kan blive så dygtig inden for et håndværk”

Hvad er dine fritidsinteresser?

Jeg elsker at game PS4 og bruger rigtig meget tid med mine venner og min kæreste, og så træner jeg også en del i min fritid.

Hvad er dine fremtidsdrømme?

Jeg er et menneske, der virkelig vil se hele verden så efter min uddannelse er afsluttet vil jeg gerne i militæret og blive udsendt til verdens brændpunkter for opleve noget.

Jeg er næsten sikker på, at når jeg er færdig i min tid med at være soldat så vil jeg falde tilbage på min uddannelse, for jeg elsker biler og udfordringer og karosseriuddannelsen er en fantastisk uddannelse om man så vil være selvstændig eller arbejde i en virksomhed er sådan set ligegyldig.

Lignende portrætter

23 år, Fotograf
20 år, Entreprenør- og landbrugsmaskinudd.
22 år, Skiltetekniker
< Tilbage til søgning