< Tilbage til søgning

Morten

Tækkemand

Alder
23 år
Uddannelsessted
Den Jyske Håndværkerskole

Hvorfor valgte du din uddannelse?

Jeg elsker det gamle håndværk. Tækkefaget er i min optik et smukt og levende håndværk, som er fyldt med traditioner, der stadig bliver brugt den dag i dag. Derudover er det et fag, hvor man får lov til at være ude i den danske natur og bruge sin krop. For mig er det en stor tilfredshed at se, hvordan et smukt, nyt og gult stråtag giver liv og varme til et hus.

Hvad er det bedste ved din uddannelse?

Det fedeste er, at det er arbejde, hvor du hele tiden skal tage beslutninger ud fra din faglige viden om stråtaget. Det er et naturmateriale, som måske virker ens for andre, men som for en tækker, er vidt forskellige. Derfor er ens valg afgørende for selve udførelsen af taget.

Det bedste er dog, at du altid er ude i den friske luft med højt til himlen og smukke omgivelser.

”Tækkefaget er i min optik et smukt og levende håndværk, som er fyldt med traditioner, der stadig bliver brugt den dag i dag”

Hvad er dine fritidsinteresser?

Jeg bruger meget af min tid på kreative projekter, og jeg elsker at bruge mine hænder – om det er havearbejde, origami eller bygge med Lego.

Hvad er dine fremtidsdrømme?

Jeg er meget nede på jorden, så min drøm er at få et landsted med min kæreste, hvor vi kan udleve vores fælles drøm om at leve i samspil med naturen.

Lignende portrætter

23 år, Fotograf
20 år, Entreprenør- og landbrugsmaskinudd.
22 år, Skiltetekniker
< Tilbage til søgning