< Tilbage til søgning

Nickolinee

Skiltetekniker

Alder
22 år
Uddannelsessted
TEC

Hvorfor valgte du din uddannelse?

Jeg har altid været et kreativt menneske både i forhold til at tegne og udvikle idéer. Derudover elsker jeg at bruge min krop. Den her uddannelse kombinerer kreativitet og fysisk arbejde. Vi bruger meget tid på at designe nye idéer og skilte til firmaer og skoler rundt omkring i København. Vi er en skole med respekt for hinanden, og derfor har man også nogle rigtig fede kollegaer, der altid er friske på at lære fra sig eller give en hjælpende hånd.

Hvad er det bedste ved din uddannelse?

Det fedeste ved dette fag er, at man kommer ud og ser andre skoler og arbejdspladser. Man er utrolig social i dette fag, så det er vigtigt at være udadvendt og glad for at komme på arbejde – en god attitude smitter nemlig af på ens kollegaer.

”Vi er en skole med respekt for hinanden, og derfor har man også nogle rigtig fede kollegaer, der altid er friske på at lære fra sig eller give en hjælpende hånd”

Hvad er dine fritidsinteresser?

Mine fritidsinteresser er nu blevet skilteteknik, fordi der altid er nye ting, som man kan lave. Der sker hele tiden en udvikling inden for faget, hvilket også betyder, at jeg udvikler mig.

Hvad er dine fremtidsdrømme?

Min fremtidsdrøm er at starte mit eget firma med skilteteknik og tøjtryk.

Lignende portrætter

23 år, Fotograf
20 år, Entreprenør- og landbrugsmaskinudd.
27 år, Lufthavnsoperatør
< Tilbage til søgning