< Tilbage til søgning

Nikita

Receptionist

Alder
25 år
Uddannelsessted
Hotel- og Restaurantskolen

Hvorfor valgte du din uddannelse?

Jeg elsker at være ansigtet udadtil, og yde en god service, så da jeg tog et sabbat år fra Pædagog Uddannelsen og arbejdede i en Reception, så faldt jeg pladask for jobbet, og valgte så at tage uddannelsen som Receptionist.

Hvad er det bedste ved din uddannelse?

Jeg synes det fedeste ved min uddannelse er alt det jeg lærer om Danmark og udenlandske gæster, samt jeg får snakket engelsk hver dag, så jeg bliver kun bedre til at snakke engelsk for hvert år der går.

”Jeg elsker at være ansigtet udadtil og yde en god service”

Hvad er dine fritidsinteresser?

Jeg holder af at være ude at spise god mad med mine veninder eller kollegaer, og så nyder jeg at være sammen med min kæreste og vores familier. Jeg er et meget socialt menneske, hvilket jeg mener er vigtigt i denne branche, så jeg er tit ude med mine kollegaer privat og vi afholder tit sociale arrangementer med ledelsen.

Hvad er dine fremtidsdrømme?

Mine fremtidsdrømme er at forblive i hotelbranchen. Jeg vil gerne arbejde som Concierge eller som Guest Relation Manager på et 4-5 Stjernet Hotel i København.

Jeg har dog en lille drøm i maven om at åbne mit eget Badehotel som et Boutique Hotel med max 20 værelser. Det kræver dog en masse investorer eller en lotto gevinst.

Lignende portrætter

23 år, Fotograf
20 år, Entreprenør- og landbrugsmaskinudd.
22 år, Skiltetekniker
< Tilbage til søgning