< Tilbage til søgning

Sofie

Redder

Alder
29 år
Uddannelsessted
UNORD

Hvorfor valgte du din uddannelse?

Jeg har altid vidst, at jeg gerne ville have noget med mennesker at gøre og blev derfor uddannet som sygeplejerske. Det var her min interesse for det akutte blev vækket. Som redder arbejder man i et varierende arbejdsmiljø, hvor man får lov til at se hvor/ hvad patienterne kommer fra, samt have det kæmpe privilegium “kun”, at skulle koncentrere sig om én patient ad gangen.

Jeg elsker at man som redder samarbejder med andre faggrupper og at man ikke ved, hvad hverdagen bringer. Det er primært grundene til, jeg har valgt, som jeg har!

Hvad er det bedste ved din uddannelse?

Det er en uddannelse, hvor man både skal være kreativ og praktisk, og så får lov til at lave andet end blot at sidde på skolebænken.

Det meget praktiske læringsmiljø, samt de gode lærer, der formår at bruge alt til fulde, er med til skaber de bedste mulige rammer for uddannelsen.

Herudover er klassens sammenhold stærkt. Alle er begyndt på uddannelsen, fordi de brænder for det samme, hvilket giver et fantastisk fællesskab, hvor alle hjælper alle. Her får man venner for livet!

“Jeg vil altid skulle arbejde med mennesker.”

 

Hvad er dine fritidsinteresser?

I min hverdag bruger jeg meget af fritiden på, at være sammen med mine venner, løbe en tur eller tage en tur i svømmehallen. Derudover er jeg vild med at rejse i hele verden, og gør det gerne så ofte og i så lang tid jeg kan komme til det.

Hvad er dine fremtidsdrømme?

Når jeg bliver færdig som ambulance assistent, forventer jeg at uddanne mig videre til højeste kompetenceniveau. Derudover håber jeg også på, at kunne kombinere min sygeplejerske uddannelse med redder faget. Jeg vil også gerne rejse, og hele tiden udvikle mig og prøve noget nyt. Dette kan man for eksempel gøre ved at flyve lægehelikopter i Norge.

Lignende portrætter

23 år, Fotograf
20 år, Entreprenør- og landbrugsmaskinudd.
22 år, Skiltetekniker
< Tilbage til søgning