40_928128907228907_1284215341620260

ET FYRTÅRN I ET HAV AF MULIGHEDER

Kan du huske dine muligheder, da du var yngre? Verden har kun vokset sig større, og mulighederne er mangedoblet — især når det kommer til spørgsmålet om uddannelse, føles det ofte som at vove sig ud på Atlanterhavet på en tømmerflåde.

Men der er lys i horisonten. Forudenvores egen hjemmeside, www.copenhagenskills.dk, så findes der også www.ug.dk, hvor I kan finde E-vejledningen. Tal også med vejledere på forskellige skoler og uddannelsesinstitutioner. De altid er klar på at besvare spørgsmål. Tal også med venner og familie, der måske har taget samme eller en lignende uddannelse, som dit barn overvejer.

Udfordringen er at spotte den rigtige hjælp og danne sig et overblik. Fordelen ved Copenhagen Skills er netop overblik. Vores hjemmeside fortæller om erhvervsuddannelserne, hvordan de er opbygget og de døre, de åbner for dit barn. Og vi gør mere end det. Vi arrangerer for eksempel introdage på erhvervsskoler og en fælles uddannelsesevent med skills-konkurrencer.

Godt på vej med en erhvervsuddannelse. Læs blandt andet mere i vores vejledning lavet specielt til forældre: www.copenhagenskills.dk/kaere-foraeldre.

#CPH Skills