40_928128907228907_1294203197288141

DER ER HJÆLP AT HENTE

Har du brug for vejledning om ungdomsuddannelser, så spørgstudievejledere på dit barns skole. Eller I kan prøve eVejledningen på www.ug.dk. Eller hvad med de forskellige skolers og uddannelsesinstitutioners hjemmesider? Og der er selvfølgelig også familie og venner. Måske de har taget uddannelser, der minder om dem, din søn eller datter er interesseret i. Eller måskekender de nogen, der har. Tjek også www.copenhagenskills.dk.

Men det vidste du måske allerede? Al hjælp er god hjælp, men når det kommer til valg af uddannelse, så er det nemt at miste overblikket. Fordelen ved Copenhagen Skills er netop overblik. Vores mål er at informere og rådgive om erhvervsuddannelser og de mange muligheder, de giver, og vi gør det på en så klar og nøjagtig måde som muligt. Vores side fortæller om erhvervsuddannelserne, hvordan de er opbygget og de døre, de åbner for dit barn. Og vi gør mere end det. Vi arrangerer for eksempel introdage på erhvervsskoler og en fælles uddannelsesevent med skills-konkurrencer.

Godt på vej med en erhvervsuddannelse. Læs blandt andet mere i vores vejledning skræddersyet forældre: www.copenhagenskills.dk/kaere-foraeldre.

#CPHSkills