40_928128907228907_1763160740392382

21-ÅRIGE AYMAN BARAKGI VISTE BÅDE MOD OG SKILLS💪, da han i går sagde ja til at blive interviewet af TV2/Lorry om, hvorfor det er fedt at tage en erhvervsuddannelse.
Ayman uddanner sig til industritekniker, og på Copenhagen Skills Uddannelsesevent flokkedes de unge om ham. TV-klippet med Ayman blev meget kort, og han fortjener helt sikkert mere taletid her 📢 :
“Med den her uddannelse bruger jeg mine hænder til at skabe det, jeg har inde i mit hoved. Jeg kan rigtigt godt lide at tegne og programmere i 3D og at se dét, jeg designer på computeren, blive til en ting, man kan bruge – som fx en reservedel,” fortæller Ayman og viser som et eksempel en skinnende, flot løvefigur af metal, som han har lavet på sit grundforløb.
Når Ayman er færdiguddannet, drømmer han om et job, hvor han skal designe og producere specialfremstillede emner.
Copenhagen Skills ønsker Ayman al mulig held og lykke i hans videre uddannelse 😀.

Se indslaget på TV2/Lorry http://kortlink.dk/rqsn (ca. 2:30 min. inde i udsendelsen). I alt 30.000 besøgende lagde vejen forbi Bella Center i løbet af Copenhagen Skills Uddannelsesevent den 25.-26. oktober.

FAKTA OM INDUSTRITEKNIKERUDDANNELSEN: En industritekniker arbejder med maskiner, der kan dreje, bore og fræse i fx metal. En vigtig del af arbejdet går ud på at programmere maskinerne, da mange styres af computere. Som industritekniker lærer du at opstille maskinerne og reparere dem, hvis de går i stykker. Du lærer også at svejse. En industritekniker kan arbejde på mange forskellige slags virksomheder fx skibsværfter, i autobranchen eller i jern- og metalindustrien. Læs mere på ug.dk.