ERHVERVSSKOLERNE i region hovedstaden

Åbent hus

I løbet af de næste måneder afholder en række erhvervsskoler i Region Hovedstaden åbent hus, hvor unge uddannelsessøgende og forældre er meget velkomne. Nedenfor er en oversigt over skolernes arrangementer.

HRS i Valby

Infodag på Hotel- og Restaurantskolen

Lørdag den 21. januar 2023 inviteres du til åbent hus på skolen. Her får du et oplæg om skolen og hvordan det er at være elev på skolen. Herefter kan du gå rundt på egen hånd og besøge de uddannelser, du interesserer dig for. Du kan også få en rundvisning på skolen og få oplæg om uddannelserne

Tilmeld dig – så sørger vi for lidt at spise/drikke til dig. 

Psst. er du forhindret i at deltage, er der også infomiddag d. 2. februar.

åbent hus i Hillerød, Helsingør, Frederikssund og Lyngby

Besøg U/NORD - fysisk eller virtuelt

På alle U/NORDS skoler og gymnasier kan du komme til åbent hus/orienteringsaften, hvor du hører oplæg fra eleverne, bliver klogere på uddannelserne, og får rig lejlighed til at se skolen og få svar på alle de spørgsmål, man ikke kan læse sig til.

 

Find os i KBH, Hillerød, Gladsaxe og brøndby

Kig forbi åbent hus på SOSU H

Mød elever, vejledere og undervisere og få svar på dine spørgsmål om uddannelserne, mulighederne for job- og videreuddannelse, elevløn og meget andet.

Kig dig omkring i vores spændende læringsrum og se hvad der sker på Danmarks største SOSU-skole.

Find os i Gladsaxe, Hvidovre, Ballerup, Lyngby eller på Frederiksberg

Besøg TEC

På TEC ved vi, det er en stor beslutning at skulle vælge uddannelse. Det bedste, du kan gøre, er at undersøge uddannelserne, besøge os og stille spørgsmål.

Vi har både besøgsdage til dig, der kommer direkte fra 9.-10. klasse og dig, der har afsluttet folkeskolen for mere end 1 år siden. Vi holder besøgsdage året rundt, og vi glæder os til at se dig – fysisk eller virtuelt.

Kig fx. forbi TEC i Gladsaxe til uddannelsesaften d. 26 januar og hør om alle ungdomsuddannelserne i området. Se invitation.