Til lærere og vejledere

Udskoling

Her finder du aktiviteter og materialer til brug i 8.-10. klasse.

Tilbud til udskoling

Aktiviteter og forløb

Alle nedenstående aktiviteter og forløb er gratis og udviklet til udskolingselever.
Vi afholder ikke længere uddannelsesevent i Bella Center i uge 43.

Introdage

I 8. klasse er eleverne på tre introdage på en erhvervsskole, hvor de bliver introduceret til erhvervsuddannelserne og får et indblik i de forskelligartede uddannelser, der tilbydes på en erhvervsskole. 
Elever i 8. klasse skal i alt på fem introdage, hvor Copenhagen Skills står for de tre, der foregår på en erhvervsskole.

3 dage

8. klasse

Introdage på en erhvervsskole

Hands & Brains

To dages brobygning på en erhvervsskole hvor teori og praksis kommer i spil både på værkstederne og i krydstogtspillet ‘Pearl og Copenhagen’. Udbydes i dette skoleår på Hotel & Restaurantskolen.

2 dage

9.-10. klasse

Brobygning på erhvervsskolen

Brug dine skills

Forløbet kobler sig til valgfaget Håndværk og Design og er målrettet 7.-8. klasser. Her opnår eleverne håndværksmæssige færdigheder og kendskab til materialet træ.

12-14 lektioner + 1 byggedag

7.-8. klasse

Håndværk og Design

Skillskaravanen

Få besøg af vores Skillskaravane og giv dine elever en praksisnær oplevelse med erhvervsuddannelserne.  Eleverne får mulighed for at møde rollemodeller, der repræsenterer forskellige faglærte uddannelser.

4 lektioner

Studievalgsportfolio

lokal uddannelsesevent

Skillsuniverset

Skillsuniverset.dk er en digital læringsplatform, hvor elever kan blive klogere på deres skills – samt få inspiration til uddannelsesveje. Platformen er baseret på ung til ung vejledning med rollemodeller fra alle de forskellige ungdomsuddannelser med fokus på erhvervsuddannelserne.

2-3 lektioner

8.-10. klasse

Digital læringsplatform

Forløb til Håndværk og design

Forløbet “Brug dine skills” er målrettet valgfaget Håndværk og Design. Forløbet giver eleverne håndværksmæssige færdigheder, teknikker og en procesforståelse som resulterer i en træbænk de bygger i fællesskab.

12-14 lektioner + byggedag

Håndværk og Design

7.-8. klasse

Kend dine skills

Et undervisningsforløb hjemme i klassen, hvor eleverne bliver guidet igennem forskellige øvelser, der giver dem indsigt i egne kompetencer og styrker samt kendskab til erhvervsuddannelserne.

4-5 lektioner

7.-8. klasse

Alt bygger på karrierelæring

Alle Copenhagen Skills’ aktiviteter og forløb bygger på karrierelæringens tre faser ”før, under og efter”. Når eleven forholder sig aktivt til vejledningsaktiviteten både før, under og efter, får eleven ofte et større udbytte af aktiviteten samt reflekteret over egne kompetencer og interesser.

Aktuelt lige nu

Book Skillskaravanen til besøg på din skole

Du kan nu booke den nye mobile Skillskaravane. Her tilbyder vi en praksisnær oplevelse med erhvervsuddannelserne, hvor udskolingselever møder faglærte rollemodeller, og får lov til at prøve kræfter med et udpluk af erhvervsuddannelsernes mange retninger.

Send os en anmodning om et besøg og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. 

Læs mere om Skillskaravanen her.

Kontakt os

Tilmelding til Skillskaravanen

_DSC3320
_DSC3279
_DSC3501