Til lærere og vejledere

Udskoling

Her finder du aktiviteter og materialer til brug i 8.-10. klasse.

Her finder du

Tilbud til udskoling

Aktiviteter og forløb

Alle nedenstående aktiviteter og forløb er gratis og udviklet til udskolingselever.
Vi afholder ikke længere uddannelsesevent i Bella Center i uge 43.

Introdage

I 8. klasse er eleverne på tre introdage på en erhvervsskole, hvor de bliver introduceret til erhvervsuddannelserne og får et indblik i de forskelligartede uddannelser, der tilbydes på en erhvervsskole. 
Elever i 8. klasse skal i alt på fem introdage, hvor Copenhagen Skills står for de tre, der foregår på en erhvervsskole.

3 dage

8. klasse

Introdage på en erhvervsskole

Skillskaravanen

Få besøg af vores Skillskaravane og giv dine elever en praksisnær oplevelse med erhvervsuddannelserne.  Eleverne får mulighed for at møde rollemodeller, der repræsenterer forskellige faglærte uddannelser.

4 lektioner

Studievalgsportfolio

lokal uddannelsesevent

Kend dine skills

Et undervisningsforløb hjemme i klassen, hvor eleverne bliver guidet igennem forskellige øvelser, der giver dem indsigt i egne kompetencer og styrker samt kendskab til erhvervsuddannelserne.

4-5 lektioner

8.-10. klasse

anvendes i erhvervsvejledningen

Skillsuniverset

Skillsuniverset.dk er en digital læringsplatform, hvor elever kan blive klogere på deres skills – samt få inspiration til uddannelsesveje. Platformen er baseret på ung til ung vejledning med rollemodeller fra alle de forskellige ungdomsuddannelser med fokus på erhvervsuddannelserne.

2-3 lektioner

8.-10. klasse

Digital læringsplatform

Refleksion undervejs
er vigtig

For mange unge i udskolingen kan arbejdet med refleksion om egne kompetencer og interesser være nyt, og noget de skal øve sig på. Det vil være nødvendigt at understøtte dette arbejde. Ved at eleven forholder sig aktivt til vejledningsaktiviteten både før, under og efter, kan eleven få et større udbytte af vejledningsaktiviteten. Derfor er alle Copenhagen Skills’ aktiviteter og forløb bygget op omkring disse tre faser. Se filmen og få konkrete ideer til hvordan du integrerer nogle små reflektionsøvelser i vejledningsaktiviteten.

Play Video

Aktuelt lige nu

Book Skillskaravanen til besøg på din skole

Du kan nu booke den nye mobile Skillskaravane. Her tilbyder vi en praksisnær oplevelse med erhvervsuddannelserne, hvor udskolingselever møder faglærte rollemodeller, og med egne hænder får lov til at prøve kræfter med et udpluk af erhvervsuddannelsernes mange retninger.

Send os en anmodning om et besøg og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Skillskaravanen kører foreløbig fra den 1. oktober 2021 til februar 2022.

Forespørgsel på Skillskaravanen

 
8
ErhvervsUdd_Next_Tuborgvej_03_AS beskaeret
Frb7