FGU

Liste over kombinationsforløb

Her kan du se listen over de forskellige kombinationsforløb, der udbydes på erhvervsskolerne. Hvis du er interesseret i at høre mere eller tilmelde dine elever et forløb, så kontakt Jette Als. 

Kok, tjener, smørrebrød, bager og konditoruddannelsen

Giver en oplevelse af, hvordan det er at uddanne sig og arbejde inden for mad og ernæring gennem arbejdet i et køkken.

Det drejer sig om introduktion til restaurationsverdenen, forskellige typer af råvarer og retter samt service og kvalitetskrav.

Hotel & restaurantskolen (HRS), Vigerslev Allé 18, 2500 København

Bygningsmaler og skilteteknikeruddannelsen

Giver en oplevelse af, hvordan det er at uddanne sig og arbejde indenfor industriel design og visuel kommunikation. Det drejer sig om formgivning og arbejde med forskellige materialer, farver og digitalt design.

TEC GLADSAXE, Tobaksvejen 19, 2860 Søborg

Karrosseritekniker, mekaniker, lager og transportuddannelser

Giver en oplevelse af, hvordan det er at uddanne sig og arbejde indenfor mekanik og transport. Det drejer sig om maskiner, materialer og værktøj, anvendelse af IT-udstyr, kontrol af køretøjer, kvalitetskrav og sikkerhed.

TEC HVIDOVRE, Stamholmen 193-215, 2650 Hvidovre

Data og kommunikation samt automatik- og procesuddannelser

Giver en oplevelse af, hvordan det er at arbejde indenfor den digitale fremtid og skabe og understøtte digitale løsninger i form at software, robotter, netværk og styring.

TEC BALLERUP, Telegrafvej 9, 2750 Ballerup

Industritekniker, værktøjsmager og procesoperatøruddannelsen

Giver en oplevelse af hvordan det er at uddanne sig og arbejde inden for industri, produktion, IT og robotteknologi. Det drejer sig om arbejde i skolens værksteder, brug af maskiner og værktøj til løsning af opgaver, robotteknologi og design.

NEXT EMDRUP, Tuborgvej 177, 2400 København

Detail, handel og kontoruddannelser

Giver en oplevelse af, hvordan det er at uddanne sig og arbejde inden for handel og salg gennem praktisk arbejde med fagene indenfor handel og forretningsservice. Det drejer sig om kundeservice, salg og butiksindretning, brug af IT, handel og markedsføring og virksomhedsplaner.

Next Ballerup, Baltorpvej 20A, 2750 Ballerup

Tømrer og snedkeruddannelsen

Giver en oplevelse af, hvordan det er at uddanne sig og arbejde indenfor byggeri og træfagenes byggeuddannelser. Gennem praktisk arbejde i værkstederne afprøves materialer – valg og anvendelse, tegningsforståelse, brug af maskiner og værktøjer og teknikker.

NEXT NØRREBRO, Rebslagervej 11, 2400 København NV.

Frisør, kosmetiker og fitness uddannelser

Fokus på sundhed, velvære og forretningsforståelse. Mulighed for at afprøve teknikker til pleje af kroppen, huden og håret med allergi- og miljøvenlige produkter samt at arbejde med kundeservice og forretningsforståelse.

NEXT ISHØJ, Vejlebrovej 65, 2635 Ishøj

Kok og ernæringsassistent

Giver en oplevelse af, hvordan det er at uddanne sig og arbejde inden for mad og ernæring gennem arbejdet i et køkken. Det drejer sig om introduktion til restaurationsverdenen, om hvordan bevæger man sig i et køkken, hvad man har på, forskellige typer af råvarer og service og kvalitetskrav.

UNORD HILLERØD, Milnersvej 48, Hillerød

Maler, murer og struktøruddannelsen

Giver en oplevelse af hvordan det er at uddanne sig og arbejde indenfor byggeri og træfagenes byggeuddannelser. Gennem praktisk arbejde i værkstederne afprøves materialer – valg og anvendelse, tegningsforståelse, brug af maskiner og værktøjer og teknikker.

UNORD HILLERØD, Milnersvej 48, Hillerød

Detail, handel og kontoruddannelser

Giver en oplevelse af hvordan det er at uddanne sig og arbejde inden for handel og salg gennem praktisk arbejde med fagene indenfor handel og forretningsservice. Det drejer sig om kundeservice, salg og butiksindretning, brug af IT, handel og markedsføring og virksomhedsplaner.

UNORD i HILLERØD, LYNGBY OG HELSINGØR

SOSU-uddannelser og pædagogisk assistent

Giver en oplevelse af hvordan det er at uddanne sig og arbejde indenfor sundhed, omsorg og pædagogik. Eleverne får kendskab til egen sundhed og indblik i mennesker med særlige behov. Undervisningen veksler imellem små oplæg, fagligt relevante film, øvelser/opgaver samt gruppearbejder, hvor eleverne selv undersøger et emne.

SOSU H i Helsingør, Frederikssund, Brøndby, København, Gladsaxe, Hillerød

SOSU-uddannelser

Giver en oplevelse af hvordan det er at uddanne sig og arbejde indenfor sundhed og omsorg. Eleverne får kendskab til egen sundhed og indblik i mennesker med særlige behov. Undervisningen veksler imellem små oplæg, fagligt relevante film, øvelser/opgaver samt gruppearbejder, hvor eleverne selv undersøger et emne.

Diakonissestiftelsen, Peter Bangs Vej 5B, 2000 Frederiksberg

Vælg din faggruppe

Tilmelding til webinar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapi.

Tilmelding til Skillskaravanen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapi.

Vælg din faggruppe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus
nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.