< Tilbage til søgning

Danielle

Eventkoordinator

Alder
23 år
Uddannelsessted
NEXT uddannelse København

Hvorfor valgte du din uddannelse?

Efter at have været igennem et katalog af uddannelser, mens jeg læste en bachelor i Medialogy, besluttede jeg mig for at skifte til eventkoordinatoruddannelsen. Jeg gjorde det, fordi jeg gennem det meste af mit liv har været drevet af strukturere og planlægge ting fremadrettet, så jeg altid var i god tid med tingene. Det skabte en masse overblik og gav tid til ændringer, men også mere til de ting, som jeg gerne selv ville lave. Jeg fandt ofte mig selv i gang med at planlægge og forbedre det faglige og det sociale liv både i gymnasiet, på universitetet og i mit privatliv. Der var altid noget i mig, der sagde: ”det der kunne være fedt at prøve” eller ”ej, det her bliver jeg nødt til at invitere mine venner med til”, så det gjorde jeg. Det optog al min tid og til sidst, så tog jeg valget. Det var slut med at drømme, nu skulle det være virkelighed. Og så søgte jeg ind på uddannelsen.

Jeg læste, at det var en branche med meget ansvar, kommunikation og ledelse, og det var nogle nøgleord for mig at gå efter. Der var både frihed, men også retningslinjer, kreativitet og standarder. Noget, som man kan tage og føle på.

Jeg var selv meget i tvivl både, da jeg gik ud af folkeskolen, men også gennem de resterende år. Det er svært, men man skal gå efter sin mavefornemmelse og min sagde: eventkoordinator.

Hvad er det bedste ved din uddannelse?

Det bedste ved min uddannelse er, at der er meget frihed i forhold til at skabe nye koncepter og tiltag ud fra ens egne idéer. Min elevplads giver i hvert fald mig mulighed for ofte at komme med mine egne bud på tingene.

Det er rigtig fedt, at man kan komme med ud på messer, som man før var ude og besøge som kunde, men som man nu er med til at skabe. Det giver et perspektiv fra begge sider af et event. Det er også super fedt, at man på skolen lærer om noget teori, som man tidligere har brugt instinktivt, så får man en aha-oplevelse. Det er noget, som jeg kan tage med hjem og implementere i mit arbejde. Jeg kan helt sikkert mærke, at jeg vokser både i forhold til faglighed, men også i at stå ved den, som jeg er.

“Det bedste ved min uddannelse er, at der er meget frihed i forhold til at skabe nye koncepter og tiltag ud fra ens egne idéer”

Hvad er dine fritidsinteresser?

Jeg maler, bygger, cykler, løber, svømmer og rejser. Og jeg eksperimenterer rigtig meget med mad. Jeg har mange interesser, og jeg sørger for at dyrke dem, når jeg kan. Jeg går rigtig meget op i mad og bagning – faktisk så meget, at jeg inviterer folk hjem til mig for at smage på tingene. Det giver også anledning til at lave et event.

Jeg arbejder også ofte på mit frivillige arbejde, for der er noget sammenhold og kreativudfoldelse, som man bare ikke får, når man får penge for sit arbejde. Jeg hjælper mit gamle universitet med det forretningsmæssige bag det at drive en kaffebar, og jeg hjælper fredagsbaren med at skabe events, som giver mening for de studerende at komme til. Dog kan jeg også rigtig godt lide bare at slukke telefonen, lægge mig i hængekøjen og læse en bog eller nyde det gode vejr.

Hvad er dine fremtidsdrømme?

Jeg drømmer om at blive ansat i et firma eller at starte et selv og arbejde videre med de værktøjer og erfaringer, som jeg tager med mig. Jeg drømmer ikke om at blive ”the big shot” inden for eventkoordination. Det handler for mig om at være i et fag, hvor jeg arbejder med noget, der stemmer overens med den, jeg er som person.

Jeg har ikke helt planer for hvad jeg vil, når jeg er færdig, men jeg ved, at jeg gerne vil arbejde med de ting, som jeg lærer i løbet af min uddannelsestid.

Lignende portrætter

23 år, Fotograf
20 år, Entreprenør- og landbrugsmaskinudd.
22 år, Skiltetekniker
< Tilbage til søgning