< Tilbage til søgning

Rene

Autolakerer

Alder
25 år
Uddannelsessted
Teknisk Skole Silkeborg

Hvorfor valgte du din uddannelse?

Jeg valgte at starte på denne uddannelse, da jeg altid gerne har villet arbejde med biler. Og da jeg godt kan lide god finish og et flot slutresultat, valgte jeg uddannelsen som autolakerer, fordi jeg har muligheden for at se det færdige resultat. Derudover kan jeg godt lide at have med kunder at gøre, og jeg er meget kundeminded. Jeg elsker at udføre mit arbejde til præcision, og dette fag er et fag, hvor du bliver straffet i dit slutresultat, hvis dit forarbejde ikke er godt nok. Det kan jeg godt lide, da det giver et vist pres og motivation til at være mere omhyggelig, og du kan samtidig se dine fejl og lære af dem.

Hvad er det bedste ved din uddannelse?

Det bedste ved min uddannelse er, at jeg får lov til at arbejde med biler, da det er min helt store interesse. At kunne få en bil til at stå helt perfekt, giver mig en vis tilfredsstillelse og ny motivation til at gå i gang med næste bil – og dermed bliver jeg motiveret gennem hele dagen. Jeg er ikke så meget til at sidde på skolebænken, og derfor er denne uddannelse perfekt til mig, fordi den er meget praktisk anlagt – hvilket også gør det nemmere at lave de faglige opgave, der nu er, fordi der ikke er så mange.

”Det bedste ved min uddannelse er, at jeg får lov til at arbejde med biler, da det er min helt store interesse”

Hvad er dine fritidsinteresser?

Mine fritidsinteresser er hovedsageligt biler, og jeg bruger mange weekender på at gå til træf. Jeg bruger også meget tid på at få min egen bil til at fremstå så flot, som overhovedet muligt. Mit arbejde er også min fritidsinteresse, hvilket jeg tror er vigtigt i forhold til min motivation.

Hvad er dine fremtidsdrømme?

Mine fremtidsdrømme er at blive selvstændig og starte mit eget autolakeringsfirma med mulighed for airbrush. Der er ikke mange steder, hvor der bliver laver airbrush i Danmark i dag, og jeg vil gerne forsøge at gøre det mere udbredt i Danmark. Airbrush er et permanent logo på bilen eller andet motiv, der bliver malet på bilen i stedet for folie.

Lignende portrætter

23 år, Fotograf
20 år, Entreprenør- og landbrugsmaskinudd.
22 år, Skiltetekniker
< Tilbage til søgning